używany honda cx 500 c

Tarta z kozim serem i tymiankiem

1 opakowanie gotowego ciasta francuskiego, 500 g rolady pleśniowej z koziego sera pokrojonej w plasterki, liście obrane z małego pęczka świeżego tymianku, 70 g czarnych oliwek bez pestek, 70 g filetów anchois z oliwy, 1 żółtko, łyżka oliwy, pieprz Ciasto rozmroź (jeśli używasz mrożonego), rozwiń i

Marchewkowe babeczki

500 g marchewki,200 g fasolki szparagowej,100g mąki,100 ml śmietany 12%,4 jajka,1 łyżeczka kminku,sól,pieprz Obrane i umyte marchewki kroimy i gotujemy do miękkości (ok. 30 minut) w małej ilości wody. Fasolkę obieramy z włókien i gotujemy 5 minut (jeśli używamy mrożonej, wystarczy ją rozmrozić

Tort Pavlova

1/2 szklanki białek,1 szklanka cukru,świeże lub mrożone miękkie owoce (maliny, jeżyny, jagody, truskawki, porzeczki - ja użyłam owoców granatu) 500 ml śmietanki 30 proc. Masę białkową przygotuj tak samo jak w przepisie na bezy. Na blaszce wyłożonej papierem rozłóż masę białkową w formie dużego

Tort Pavlova

1/2 szklanki białek, 1 szklanka cukru, świeże lub mrożone miękkie owoce (maliny/ jeżyny/ jagody/ truskawki/ porzeczki - ja użyłam owoców granatu), 500 ml śmietanki 30 proc. Masę białkową przygotuj tak samo jak w przepisie na bezy . Na blaszce wyłożonej papierem rozłóż masę białkową w

Ciastka francuskie z jabłkiem

1 opakowanie (500 g) świeżego lub mrożonego ciasta francuskiego,6 jabłek kwaskowych - np. papierówki lub reneta,3-4 łyżki cukru,mielony lub pokruszony cynamon (opcjonalnie),cukier puder do posypania Ciasto rozłóż na stolnicy (jeśli używasz mrożonego, najpierw je rozmroź) i wytnij prostokątne płaty