używany honda vt 600 c

Wędzony sandacz w boczku i ziołach

piecu. Następnie dołóż gałązki rozmarynu i tymianku, aby pokryły dno patelni. Na ziołach ułóż sandacza i szczelnie przykryj pokrywką lub folią aluminiową. Wędź przez 10 min. Jeśli używasz pieca, rozgrzej go do temp. 160 st. C. Przygotuj konfiturę: w garnku roztop masło, wrzuć obrane i pokrojone jabłka

Parmigiana - zapiekanka z bakłażanów, pomidorów, sera i szynki

2-3 (600-700 g) bakłażany,300 g mięsistych podłużnych pomidorów lub 1 puszka (400 g) pomidorów,2 opakowania (250 g) mozzarelli,100 g startego parmezanu,6 (ok. 120 g) cienkich dużych plastrów szynki gotowanej,2 ząbki czosnku,1/2 pęczka bazylii,oliwa,sól,pieprz Pomidory sparz wrzątkiem, obierz ze

Pralinowy tort bezowy z truskawkami

BEZY:, 175g orzechów włoskich-podprażonych, 6 białek, 225g cukru demerara, 225g drobnego białego cukru, 1 łyżka mąki kukurydzianej, 2 łyżeczki białego octu winnego, Krem:, 1 kg świeżych truskawek, 50 g cukru pudru - plus dodatkowy do dekoracji, 600 ml kremówki 1. Rozgrzej piekarnik do 140°C. 2

Zrazy wołowe z wiśniami pod kremową, winną pierzynką

zagęści. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Odstawić na chwilę. Rozgrzać piekarnik do 200 st. C. Idealnym rozwiązaniem jest użycie patelni, którą można umieścić w piekarniku, dzięki czemu mięso nawet przez chwilę nie traci temperatury. Jeżeli nie mamy takowej, używamy dwóch naczyń: patelni i brytfanki

Dwie rolady "buche"

g cukru pudru,mus z czekolady gorzkiej i mlecznej z herbatą Oolong i tymiankiem:,100 g wody,10 g herbaty Oolong,2 g świeżego tymianku,85 g mleka,85 g śmietany min. 33 proc.,200 g czekolady mlecznej 36 proc.,150 g czekolady gorzkiej 70 proc.,600 g bitej śmietany,glazura z ciemnej czekolady:,300 g