używany bmw k 100

Adam Kornacki, Patryk Mikiciuk, Łukasz Bąk

Kornacki, Mikiciuk i Bąk o motoryzacyjnych zaskoczeniach i rozczarowaniach

Kornacki, Mikiciuk i Bąk o motoryzacyjnych zaskoczeniach i rozczarowaniach

Trzech prezenterów, dziewięć samochodów. Łukasz Bąk, Adam Kornacki i Patryk Mikiciuk opowiadają nam o swoich motoryzacyjnych zaskoczeniach, rozczarowaniach i zauroczeniach na planie "Automaniaka". Oto najlepsze i najgorsze samochody tego roku.

10 x rajdowi mistrzowie

Wybór dziesięciu najwybitniejszych polskich kierowców rajdowych nie jest prosty. Zwłaszcza jeśli chcemy uwzględnić nie tylko wymierne osiągnięcia, ale również osobowość, talent i tzw. faktor X zawodnika.

10 x rajdowi mistrzowie

Wybór dziesięciu najwybitniejszych polskich kierowców rajdowych nie jest prosty. Zwłaszcza jeśli chcemy uwzględnić nie tylko wymierne osiągnięcia, ale również osobowość, talent i tzw. faktor X zawodnika.

FHUM+K Mateusz Polak

Restauracje małopolskie Tarnów Os. Zielone 5/10 33-100

Restauracja Tropik Restauracja T R O P i K Ii Henryk Wołyniec

Restauracje lubuskie Żagań Rynek 8 68-100

Sos karmel z sokiem pomarańczowym

1 szkl. cukru, 100-150 ml soku pomarańczowego, 100 ml rumu Cukier podgrzać w rondlu - skarmelizować. Dodać sok, potem rum. Delikatnie gotować. 1. Karmelem możemy polewać lody, budynie, kremy, ciastka. 2. Aby uchronić sos karmelowy przed krystalizacją czy zmętnieniem, należy mieszać cukier z

Rogaliki francuskie z gorgonzolą

1 opakowanie (ok. 300 g) ciasta francuskiego (mrożonego lub świeżego), 80-100 g gorgonzola, 1 jajko Ser delikatnie rozkrusz widelcem. Ciasto francuskie pokrój w równe kwadraty, a potem w trójkąty (jeśli używasz ciasta mrożonego, przed użyciem rozmroź je w lodówce). Na środek każdego trójkąta nałóż

Musli domowe

300 g płatków owsianych górskich, 100 g wiórków kokosowych, 100 g pestek słonecznika, 100 g pestek dyni, 100 g sezamu, 2 łyżeczki cynamonu (opcjonalnie), 100 ml oleju ryżowego, 100 ml syropu klonowego, 250 g mieszanki ulubionych suszonych owoców (wiśnie, żurawiny, rodzynki, daktyle, morele