używana triumph tiger 100

sprawdź też:

triumph

Pappardelle z krewetkami

150 g krewetek (tiger shrimps), mały por, 100 ml białego wytrawnego wina, 200 ml słodkiej śmietany, czosnek, sól, pieprz, chili Siekamy pora i kroimy krewetki, jak kto lubi. Na rozgrzaną oliwę wrzucamy krewetki wraz z porem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Całość dusimy do momentu

Krewetki na kremie marchwiowym

600 g marchwi, 1/2 białej cebuli, 100 g ziemniaków, 20 szt. krewetek Black Tiger w całości, 8 łyżek oliwy z oliwek Extra Vergine DOP, 1 ząbek czosnku, natka pietruszki, sól do smaku Do rondla wlej oliwę z oliwek, dodaj pokrojoną w cienkie plastry cebulę, marchewkę i ziemniaki. Podsmażaj

Wędzone krewetki z łososiem

Na 1 porcję:, - 150 g fileta z łososia, - 100 g krewetek Black Tiger, - 30 g cytryny, - 20 g pomidorków cherry, - 70 g frytek steakhouse, - 60 g szpinaku,, - 50 ml śmietany 30%, - 10 g boczku wędzonego, Sos:, - 15 g żubrówki, - 15 g miodu akacjowego, - 5 g czarnego pieprzu młotkowanego, Dekoracja

Sos karmel z sokiem pomarańczowym

1 szkl. cukru, 100-150 ml soku pomarańczowego, 100 ml rumu Cukier podgrzać w rondlu - skarmelizować. Dodać sok, potem rum. Delikatnie gotować. 1. Karmelem możemy polewać lody, budynie, kremy, ciastka. 2. Aby uchronić sos karmelowy przed krystalizacją czy zmętnieniem, należy mieszać cukier z

Rogaliki francuskie z gorgonzolą

1 opakowanie (ok. 300 g) ciasta francuskiego (mrożonego lub świeżego), 80-100 g gorgonzola, 1 jajko Ser delikatnie rozkrusz widelcem. Ciasto francuskie pokrój w równe kwadraty, a potem w trójkąty (jeśli używasz ciasta mrożonego, przed użyciem rozmroź je w lodówce). Na środek każdego trójkąta nałóż