jak golić miejsca intymne film

Daniel Górecki, Magdalena Żołyńska, Krzysztof Żołyński

Dzień Ojca za kilka dni, a Ty nie masz pomysłu na prezent?

Dzień Ojca za kilka dni, a Ty nie masz pomysłu na prezent?

Już spieszymy z misją ratunkową, bo jak powszechnie wiadomo kupowanie prezentów mężczyznom to dużo większe wyzwanie niż w przypadku kobiet :) Co więcej, podzieliliśmy poradnik na kategorie wiekowe, żeby wybór był jeszcze łatwiejszy!

Wszystko, co chcieliście wiedzieć o seksie!

Pytania, dylematy, wahania? Tak, w kwestiach łóżkowych zdarzają się nawet najbardziej zdecydowanym i błyskotliwym z nas. Dlatego pytamy seksuolog o to, o co sam byś się krępował.

Golenie? Czemu nie!

Faceci w filmach porno często mają wygolone miejsca intymne. Czy to dobry pomysł - zarówno jeśli chodzi o higienę, wygodę, jak i reakcję oraz doznania seksualnej partnerki?

Kobiece czynności, których się nie wstydzimy

Kobiece czynności, których się nie wstydzimy

;Czasami golę nogi - każdemu to polecam". Męska depilacja - jeszcze do niedawna temat tabu - staje się coraz bardziej popularna, również ta dotycząca miejsc intymnych. To zachowanie wreszcie przestało być utożsamiane ze sferą seksu, a ludzie zaczęli dostrzegać, że niesie za sobą przede wszystkim

Pieczony łosoś norweski podany ze szpinakiem i krewetkami na sosie tajskim

część wody odparuje a sos zgęstnieje. Dopraw go do smaku. Łososia i krewetki usmaż na patelni i odstaw w ciepłe miejsce. Łososia podaj ze szpinakiem krótko podsmażonym na maśle z czosnkiem i doprawionym solą oraz pieprzem. Krewetki ułóż na sosie tajskim, a całość udekoruj gałązkami świeżej kolendry

Plastry pieczonej wołowiny marynowanej w estragonie i soli morskiej z sosem miodowo-balsamicznym

. Wszystkie składniki sosu dokładnie zmiksuj i dopraw do smaku. Mięso po wyjęciu z piekarnika odstaw na chwilę w ciepłe miejsce, aby soki się wchłonęły, a następnie pokrój w cienkie plastry i ułóż na talerzu razem z sałatami skropionymi sosem miodowo-balsamicznym. Konrad Birek, szef kuchni, Studio Kulinarne

Pieczony sandacz z warzywnymi kokotkami

dodaj pokrojone zioła i sałatę. Przygotuj sandacza: filet podziel na porcje, dopraw solą, pieprzem i skrop olejem. Odstaw w chłodne miejsce na ok. 1 godzinę. Rybę piecz w piekarniku nagrzanym do 210 st. C przez około 8-10 minut (czas pieczenia zależy od grubości filetów). Przygotuj sos: śmietanę