używana ktm 300 mxc

Pizzeria 4 You

Zapraszamy do Pizzerii 4 You, gdzie zjedzą Państwo pyszną pizzę, a także wyśmienite sałatki i gorące dania. W kuchni wykorzystujemy tylko starannie wyselekcjonowane produkty, a przy produkcji pizzy nie używamy żadnych chemicznych dodatków czy spulchniaczy. warmińsko-mazurskie Ełk Tuwima 22/7U 19

Rogaliki francuskie z gorgonzolą

1 opakowanie (ok. 300 g) ciasta francuskiego (mrożonego lub świeżego), 80-100 g gorgonzola, 1 jajko Ser delikatnie rozkrusz widelcem. Ciasto francuskie pokrój w równe kwadraty, a potem w trójkąty (jeśli używasz ciasta mrożonego, przed użyciem rozmroź je w lodówce). Na środek każdego trójkąta nałóż

Grzanki z serem feta i pomidorami

4 okrągłe bułki grahamki,2 duże pomidory malinowe,3-4 łyżki (45-60 ml) oliwy,300 g sera typu feta lub koziego,kilkanaście listków oregano i bazylii,sól,1-2 garście czarnych oliwek Grahamki przekrój na pół, przełóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st

Naleśniki z serkiem, owocami i miodem

2 szklanki (300 g) mąki pszennej,1 i 1/2 łyżki cukru,4 jajka,1 szklanka (250 ml) mleka,3/4 szklanki (185 ml) śmietanki 30 proc. lub maślanki,szczypta soli,woda gazowana,cukier do posypania,farsz:,2 opakowania (ok. 300 g) serka homogenizowanego naturalnego lub waniliowego,125 g ulubionej mieszanki

Chleb razowy Jurka Nogala

300 g mąki żytniej razowej,300 g mąki pszennej razowej,250 g mąki pszennej typ 550,50 g drożdży,3 łyżki oleju słonecznikowego,800 ml letniej wody,łyżka soli,łyżka brązowego cukru W misce rozetrzeć drożdże z cukrem. Mieszając, dodać wodę. Odstawić do wyrośnięcia w cieple. Do drugiej miski wsypać