fryzury wygolony tył głowy

BWK

Czapki z głów, panowie, czyli słów kilka o męskich fryzurach

Czapki z głów, panowie, czyli słów kilka o męskich fryzurach

Jak dbać o swoje włosy w domowym zaciszu? Jakie fryzury męskie będą modne w tym sezonie i jak dobrać fryzurę do swojego kształtu twarzy?

Najmodniejsze fryzury na lato #GoScalpBrave

Piłka nożna nie tylko zrzesza fanów z całego świata, ale również wyznacza trendy. Modne fryzury, które wybierają piłkarze, przenoszą się z murawy na ulice miast. W tym roku jeden z modniejszych trendów przyjął nazwę #GoScalpBrave.

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2014

Moda w męskich fryzurach nie zmienia się aż tak często jak w damskich, jednak uważne oko wychwyci nieznaczne zmiany, które zadecydują o tym, czy będziesz w tym sezonie na topie czy passé.

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

jest na topie. Boki głowy a często i tył są tu częściowo (na 2-3 mm) lub w pełni wygolone. Pozostała część włosów jest lekko natapirowana i wygładzona, zaczesana do tyłu lub zachodząca na bok głowy, wtedy często z przedziałkiem. Jest to look silny, męski, zdecydowany, a do tego emanujący prawdziwym

Kółko czy kwadrat

Kółko czy kwadrat

. Czubek głowy musi być "pełny", a grzywka zaczesana do tyłu. Dobrym pomysłem jest fryzura a la irokez, tzn. króciutkie i gładkie boki, krótkie i wygolone włosy za uchem, tył nieco dłuższy. Góra zagęszczona, mocno podniesiona. Ta modna fryzura wydłuża twarz i zmienia proporcje. UNIKAJ

Meksykańska Noc

25 ml Tequili Gold,25 ml Whisky Mocno schłodzone, wlać do kieliszka w proporcji 1:1... i tyle. Dobrze daje po głowie. whisky;

Karp po żydowsku

1 kg oczyszczonejryby, 1 kg cebuli, 10 dag rodzynków, 10 dag migdałów i orzechów Cebulę kroimy w talarki, zalewamy wodą (tylko tyle, aby przykryć cebulę) i gotujemy do miękkości. Wkładamy głowy z ryb i obgotowujemy na bardzo małym ogniu (około 10-15 minut). Głowy wyjmujemy. Orzechy i migdały

Zupa grzybowa

2 głowy karpia,pęczek włoszczyzny,kilka suszonych grzybów,kilka mrożonych prawdziwków,50 g masła,łyżka mąki,100 g łazanek,natka,sól,pieprz Gotujemy wywar z ryb i włoszczyzny, przecedzamy do innego garnka. Suszone grzyby namaczamy parę godzin wcześniej, a następnie gotujemy. Wywar przecedzamy i