używany cagiva river 500
używany cagiva river 500
Barka River Club
Restauracja Barka River Club znajduje się na pokładzie barki, która oferuje dania polskie, europejskie oraz rybne. zachodniopomorskie Szczecin Bulwar Piastowski 70-500
Klopsiki z solonego dorsza (Pasteis de bacalhau )
500 g środkowej części solonego dorsza (możesz go zastąpić świeżą tuszką dorsza),500 g małych ziemniaków,1 duża cebula,4 łyżki posiekanej natki pietruszki,3 jajka,oliwa lub olej do głębokiego smażenia,do podania gotowy sos piri-piri lub ostry sos chili,sól,świeżo mielony pieprz albo chili mielone
Klopsiki z solonego dorsza (Pasteis de bacalhau )
500 g środkowej części solonego dorsza (możesz go zastąpić świeżą tuszką dorsza),500 g małych ziemniaków,1 duża cebula,4 łyżki posiekanej natki pietruszki,3 jajka,oliwa lub olej do głębokiego smażenia,do podania gotowy sos piri-piri lub ostry sos chili,sól,świeżo mielony pieprz albo chili mielone
Deser bezowy z owocami (Eton Mess)
4 duże bezy (lub 8 mniejszych), 500 ml śmietanki 30 proc., 50 dag mieszanych owoców leśnych (poza sezonem używam mrożonej mieszanki kompotowej), cukier Zimną śmietankę ubij, samą lub z dodatkiem cukru, jeśli wolisz, bezy pokrusz. Owoce przełóż do miseczki i delikatnie rozgnieć widelcem. Jeśli są
Deser bezowy z owocami (Eton Mess)
4 duże bezy (lub 8 mniejszych),500 ml śmietanki 30 proc.,50 dag mieszanych owoców leśnych (poza sezonem używam mrożonej mieszanki kompotowej) cukier Zimną śmietankę ubij, samą lub z dodatkiem cukru, jeśli wolisz, bezy pokrusz. Owoce przełóż do miseczki i delikatnie rozgnieć widelcem. Jeśli są