sto arkuszy papieru

Rożki z papieru ryżowego z tuńczykiem

1 arkusz papieru ryżowego, 1/4 mango, 1 paluszek krabowy, 20 g steku z tuńczyka, 1/4 dojrzałego, miękkiego awokado, 1 listek karbowanej sałaty, Papier ryżowy moczymy przez 5 min w letniej wodzie, wyciągamy i delikatnie osuszamy ręcznikiem papierowym. Mango, paluszka krabowego, stek z tuńczyka i

Spring rolls

wodą oraz deskę do zwijania spring rolls. Arkusze papieru mocz w wodzie aż zmiękną i układaj na desce. Na każdym arkuszu, blisko jednego z brzegów, kładź mieszankę ulubionych warzyw. Bliższy brzeg zawiń na warzywa, następnie złóż do środka boczne brzegi, aby zabezpieczyć nadzienie przed wypadaniem, a

Mieszki z kolorowym farszem

tarce o drobnych oczkach, 7. wiórki uprażyć na suchej patelni, 8. papier ryżowy po kolei zanurzać na moment w ciepłe wodzie, 9. na każdym arkuszu układać porcje makaronu, wiórek kokosowych i sera, 10. zebrać papier na końcach w mieszek i związać szczypiorkiem, 11. tak postępować z każdym

Czekoladowe krążki z oliwkami

wierzchu ostrożnie kładziemy kolejny arkusz papieru śniadaniowego i delikatnie przyciskamy, tak aby utworzyły się krążki. Tak przygotowaną całość wkładamy na kilka minut do zamrażarki, aby masa nabrała stałej konsystencji. Równie wyśmienita jest kombinacja białej czekolady z czarnymi oliwkami. czekolada

Magiczne czekoladowe krążki z hiszpańskimi oliwkami

i dodaj szczyptę pieprzu. Na wierzchu ostrożnie połóż kolejny arkusz papieru śniadaniowego i delikatnie przyciśnij, tak aby utworzyły się krążki. Tak przygotowaną całość włóż na kilka minut do zamrażarki, aby masa nabrała stałej konsystencji. czekolada;oliwki;pieprz;