fryzura codzienna długie włosy

Magda Kacalak

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

Jak co sezon wypatrujemy fryzjerskich nowinek, które w prosty i szybki sposób odświeżą fryzurę przed wakacjami.

Pan Pozytyw - wywiad z Grzegorzem Damięckim

Kłopotliwy aktor, z którym warto się pomęczyć. Po godzinach członek zespołu reggae. Z okazji premiery serialu "Szóstka" Grzegorz Damięcki opowiada nam o pierwszej bójce, przygodach z perhydrolem i o tym, dlaczego czasem czuje się jak zając uciekający przed myśliwym.

Zarost: wąsy dla twardzieli

Zarost w tym sezonie jest bardzo modny. Choć styliści zapewne nie maja na myśli takich wąsów, jakie zapuścił J.S.Chauhan (na zdjęciu powyżej), czy Ram Singh Chauhan, posiadacz zarostu o długości prawie 4,5 metra! Gdybyś jednak zdecydował się na gonienie rekordzisty Guinnessa, przeczytaj jego pięć rad. Przydadzą się również tym, którzy zapuszczają skromniejsze wąsy.

Kryzys męskości. Panowie, co się z nami dzieje?!

Kryzys męskości. Panowie, co się z nami dzieje?!

albo z wymuskanymi brodami, z włosami ułożonymi w lśniące loki, w tunikach do kostek, z długimi rękawami, odzianych, rzekłbyś, w żagle wzdęte, nie togi" - pisał Cyceron. Tu wyjaśnijmy, że tunika według ówczesnych standardów powinna być bez rękawów i podciągnięta w pasie. - To telewizja pompuje w

Białe zęby są sexy

Białe zęby są sexy

najnowszych metodach poprawiania wyglądu blizn opowiada dr n. med. Sławomir Łoń z Kliniki Chirurgii Plastycznej Linea Corporis w Warszawie. Fryzury. Trendy wiosna/lato 2009 W tym sezonie modny jest kontrolowany luz, stylizacje na niegrzecznych lub romantycznych chłopców. Włosy mają

Pizzeria Bamboo

Firma działa na rynku od 1996 roku i stale się rozwija. Lokal cieszy się ogromnym powodzeniem, ponieważ potrawy przygotowywane są codziennie ze świeżych, wysokiej jakości składników a także z powodu niepowtarzalnego smaku ciasta do pizzy, nad którym pracowano długie lata. zachodniopomorskie Wałcz

Pikantny chutney marchwiowy

1 i 1/4 kg marchwi utartej na długie cienkie paski, kawałek imbiru wielkości kciuka pokrojony w zapałkę, 250 ml białego octu winnego, 2 cytryny (skórka i sok), 150 ml wody, 400 g cukru białego lub jasnego brązowego, 4 łyżki miodu, 2 łyżki świeżo zmielonych nasion kolendry, 1 łyżka soli, 3