youtube ogień i woda

Róża Augustyniak

Astrologia, cykle księżyca, kryształy - sprawdź czym teraz interesują się kobiety!

Astrologia, cykle księżyca, kryształy - sprawdź czym teraz interesują się kobiety!

Randkujesz i chcesz być na bieżąco z tematami, które są aktualnie na topie wśród kobiet? W tym tekście zdradzę Ci kilka najbardziej trendujących tematów z damskiego świata, żebyś wiedział, co w trawie piszczy!

Podróż na Hawaje: ogień i woda

W Hawajach wszystko jest kwestią odległości. Żeby tam dotrzeć, musisz przygotować się na podróż na koniec świata. Za to na miejscu na - dosłownie - wyciągnięcie ręki masz zjawiska, które reszta ludzkości może co najwyżej oglądać na kanale discovery.

Gulasz "Ogień teściowej"

wrzątku, dodać obraną i pokrojoną cebulkę zeszkloną na oleju i dusić 50 minut. Następnie dodać liść laurowy i ziele angielskie. Pomidory rozgnieść i dodać do mięsa na 15 minut przed końcem duszenia. Zagęścić mąką orkiszową rozrobioną w wodzie. Całość przyprawić solą, pieprzem, papryczką chilii i

Łosoś z wody

angielskie, 2 łyżeczki warzywka, odrobinę pieprzu. Gotować na wolnym ogniu 30 minut. Delikatnie wyjąć, odcedzić, ułożyć na talerzu i udekorować. Podawać z ziemniakami z wody łosoś;por;liść laurowy;ziele angielskie;pieprz;cytryna;pomarańcze;sałata;

Sandacz z wody

doprowadzić do wrzenia i na małym ogniu, pod przykryciem, gotować 15-20 min. Pozostawić sandacza w wywarze, by nie ostygł. W rondelku rozpuścić 5 dag masła, dodać drobno posiekane jajka i natkę pietruszki. Nie smażyć, tylko dobrze podgrzać. Gorącego sandacza wyłożyć na ogrzany półmisek, skropić sokiem z

Łosoś z wody z sosem musztardowo-koperkowym

gotowania na parze, gdyż ryba gotowana na parze pozostaje bardziej jędrna) zagotowujemy bulion, wrzucamy do niego przyprawy. Zmniejszamy ogień do minimum i wkładamy obsprawionego, oczyszczonego z łusek łososia. Gotujemy w zależności od wielkości: na parze 30-45 min, a w wodzie 10 min krócej. W całości

Pomarańcze w syropie

4 pomarańcze, niepełna szklanka (22 dag) cukru, 1.5 szklanki wody, 1 łyżeczka wody różanej Pomarańczowe fileciki przełóż do szklanej miski, odstaw. Zagotuj wodę z cukrem w rondelku na małym ogniu. Gotuj 15 minut, co jakiś czas mieszając, aż syrop zgęstnieje. Teraz dodaj wodę różaną, wymieszaj