układanie krótkich fryzur

Magdalena Rosłaniec

6 najmodniejszych męskich fryzur 2013

6 najmodniejszych męskich fryzur 2013

Czy też tak masz, że każdą wizytę u fryzjera zaczynasz od tekstu: "tak samo, tylko krócej?". Czas to zmienić. Fryzury, które zobaczyliśmy podczas ostatnich fashion-weeków, zaskoczyły nas swoją zwykłością i różnorodnością. Sam popatrz.

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

Jak co sezon wypatrujemy fryzjerskich nowinek, które w prosty i szybki sposób odświeżą fryzurę przed wakacjami.

Najmodniejsze męskie fryzury

Oto przegląd najmodniejszych męskich fryzur. Warto, żebyś przeczytał to ty oraz twój fryzjer. Wtedy na pewno wyjdziesz od niego zadowolony.

Metamorfozy: artysta

Metamorfozy: artysta

, że włosy właściwie same się układają. Stylizacja ogranicza się do kilku muśnięć pastą Fast Replay Artègo 34,90 zł, aby zapewnić fryzurze trwałość. Piotr powinien zapuścić baczki - teraz ma je całkowicie wygolone, co nie wygląda dobrze. Delikatne baczki nadadzą jego twarzy ładniejsze

Karol Okrasa: Dobra kuchnia? Kindziuk, nie ostrygi!

Karol Okrasa: Dobra kuchnia? Kindziuk, nie ostrygi!

się na kulinarny pejzaż całej kuchni polskiej i to one ją charakteryzują. Z nich powoli układamy kuchenne puzzle. Jest pewien problem kuchnie regionalne są kompletnie nieznane. Jako poznaniak znam oczywiście kaczkę z pyzami... - ...i modrą kapustą

Metamorfozy: poczuj się młodszy!

Metamorfozy: poczuj się młodszy!

Sylwia Kiliś, stylista fryzur, ekspert marki Artègo, www.artego.pl - Tomek ma ładne gęste włosy, ale ze skłonnością do skręcania, dlatego mocnym cięciem boków oraz zdecydowanym cieniowaniem góry nadaliśmy fryzurze wyraźny kształt. Włosy utrwaliliśmy woskożelem Just Hold Me Art

Bakłażany pieczone

bakłażan, oliwa, zioła Bakłażana pokroić ze skórką w grube plastry. Skropić oliwą czosnkową, posypać siekanymi ziołami (bazylia, tymianek lub oregano). Układać na gorącą patelnię grillową, krótko opiekać z obu stron, posolić. Podawać z pieczonym mięsem lub jako sałatkę z pomidorami i serem

Mozzarella z pomidorami

kilka pomidorków cherry, 1 mozzarella, garść rukoli, czosnek, oliwa z oliwek, 1 łyżka soku z cytryny, sól, pieprz Pomidorki przekroić, wymieszać z oliwą z oliwek i czosnkiem. Krótko podsmażyć na patelni grillowej. Pokroić mozzarellę, rukolę wymieszać z sokiem z cytryny i oliwą. Na talerzu układać

Zupa wiśniowa

dodatkiem cynamonu lub skórki z cytryny, słodzimy i dodajemy szczyptę soli. Gotujemy krótko, ok. 5 minut, miksujemy na krem. Pozostałe owoce układamy w głębokich talerzach i zalewamy zupą. Na wierzchu układamy kulkę lodów wiśniowych i kleks ze śmietany. Rada: Zupę można podawać na ciepło, ale jest także

Dynia marynowana

1.5 kg dojrzałej, twardej dyni,10 łyżek cukru,szklanka octu 10%,goździki,pieprz w ziarnach Dynię obieramy i kroimy w grubą kostkę, krótko gotujemy w osolonym wrzątku, odcedzamy. Gorącą układamy ciasno w słoikach. Z trzech szklanek wody, octu, goździków, pieprzu i cukru zagotowujemy marynatę

Placek z dymką

pęczek dymki, 3 łyżki masła, 3 roztrzepane jajka, 5 łyżek ostrego sera żółtego, sól, pieprz, szczypta gałki muszkatołowej, szczypta pieprzu cayenne, opakowanie ciasta francuskiego Wyłożyć długą foremkę ciastem francuskim. Dymkę pokroić wzdłuż na pół. Usmażyć krótko na maśle, posypać pieprzem