survival 7 najlepszych po co
Kwietniowy numer "Logo" z darmową dostawą do domu. A co w środku?
Najnowszy numer "Logo" w wersji papierowej można kupić bez ruszania się z kanapy. I naprawdę warto to zrobić, bo jak zawsze przygotowaliśmy dla was dużo dobrego!
Sierpniowe "LOGO" już w kioskach! Co w numerze?
Kiedy zamykaliśmy najnowszy numer "Logo", polska reprezentacja awansowała na rekordowe 6. miejsce w rankingu FIFA. Jeszcze nigdy nie byliśmy tak wysoko. Dlatego w sierpniowym wydaniu dużo jest piłki nożnej!
7 technologicznych nowości, które warto mieć na radarze
Dobre - i Polskie. Dla interesów planowania nie przez Wisłę ani Wartę, nawet nie przez morze - a przez ocean. W Dover w maleńkim stanie Delaware (dokładnie po drugiej stronie kontynentu niż Krzemowa Dolina) mieści się amerykańska siedziba start-upów, które narodziły się w Poznaniu oraz Krakowie. I szaleją na Kickstarterze! Od ich produktów zaczynamy pierwsze dwie strony artykułu.
survival 7 najlepszych po co
Restauracja Cancun
Restauracja Cancun znajduje się w Kielcach i oferuje najlepsze dania kuchni meksykańskiej. świętokrzyskie Kielce Wojska Polskiego 7 25-364
Pizzeria Diavolo
Pizze, makarony, sałatki i specjały szefa kuchni - najlepsze w Pizzerii Diavolo. śląskie Ruda Śląska Niepodległości 7 41-700
Iza Kebab
Iza Kebab to niewielki lokal z fast-foodami, który wyróżnia się spośród innych jednym z najlepszych kebabów w mieście. warmińsko-mazurskie Elbląg Aleja Grunwaldzka 7 A 82-300
Kefta
masz w kuchni i bardzo je lubisz (najlepsze oczywiście byłyby oryginalne arabskie). Wszystko wymieszaj i dodaj jajka następnie bułkę tartą i trochę mąki i znów mix. Formuj malutkie placuszki, dość grube i nie większe od 7 cm. Smaż je na dość dużej ilości oliwy do zrumienienia. Smacznego :) ziemniaki
Szarlotka
kruche ciasto, 200 g cukru, 200 g posiekanych orzechów laskowych lub migdałów, 75 g mąki, 1 łyżeczka cynamonu, 1 łyżeczka gałki muszkatołowej, 1/4 łyżeczki soli, 7 obranych i pokrojonych w cienkie plasterki jabłek, 3 łyżki masła, 50 g brązowego cukru Do miski wsypać cukier, 2/3 orzechów, mąkę