owsianka na diecie
Kulki mocy, napój z tranu, "dieta półbogów". Co jedzą Polacy i ich przeciwnicy?
Na liście produktów zakazanych są m.in. makarony, pizza, lody. Co trenerzy nakazują jeść podopiecznym?
Nie tylko makaron, czyli dieta maratończyka
Maraton to wyzwanie dla organizmu. Nie wystarczy trening, by osiągnąć dobry wynik. Ważne jest też, co jesz przed startem. Oto kilka rad i przepisów, jak powinien żywić się maratończyk, by zajechać jak najdalej w jak najkrótszym czasie.
Lepszy seks? Zacznij od tego!
To jeszcze nie niebieskie tabletki. Po prostu produkty, dzięki którym będziesz sprawniejszy w łóżku. Kupisz je w każdym sklepie i nawet nikt nie będzie podejrzewał cię o sypialnianą niemoc!
Dieta: jak odblokować mózg dobrym jedzeniem
się na stałym poziomie, dzięki czemu sycą na długo i zapobiegają napadom głodu i eliminują wieczną ochotę na coś słodkiego. Omijaj szerokim łukiem kajzerki czy słodkie płatki śniadaniowe. Zamiast tego zjedz kanapkę na pełnoziarnistym pieczywie albo owsiankę. Uważaj tylko na wielkość porcji - żeby
Jesteś aktywny? Przeczytaj, co musisz jeść
indywidualne potrzeby, najlepiej skonsultuj swoją dietę z dyplomowanym dietetykiem). Propozycja 1 - pokryje 20 proc. dziennego zapotrzebowania na energię: Owsianka z zarodkami pszennymi z dodatkiem suszonej moreli Składniki : 50g (4 łyżki) płatków owsianych, 20g (2 łyżki) zarodków pszennych, 20g (2 duże
Przygotowania do maratonu: instrukcja krok po kroku
. Przykładowe posiłki: I śniadanie: owsianka na wodzie z suszonymi owocami i orzechami. II śniadanie: pełnoziarniste pieczywo z białym serem lub pastą z tuńczyka, pomidorem i sałatą. Obiad: pieczony indyk, warzywa gotowane na parze, brązowy ryż. Kolacja: sałatka z kaszy jaglanej, pieczonych warzyw (papryka
Dobre dla serca, dobre też dla penisa
; Lepsze krążenie, to lepsza erekcja. A lepsze krążenie zapewni jedzenie bogate w L-Argnininę i kwasy tłuszczowe Omega 3. Na romantyczną kolację "przed" dobrze jest wybrać rybną restaurację: po makreli lub łososiu twoja krew zacznie żywiej krążyć. Po orzeszkach, czosnku, zielonych i korzeniowych