nieprzyjemny zapach spermy

Maja Koniczyna

Sztuka kochania: seks oralny

Sztuka kochania: seks oralny

Uprawiająca ze mną seks oralny żona tuż przed moim wytryskiem zawsze wyjmuje członka z ust. Czy niechęć do spermy to częsty objaw u dziewczyn? Z poprzednimi miałem inaczej...

8 pytań o seks, które boisz się zadać. Robimy to za ciebie!

Facet na kozetce? Opowiadający o swoich problemach i wątpliwościach? I to dotyczących seksu?! Tak, wiem, to mało przyjemne. Dlatego odetchnij, zrelaksuj się i pozostań w strefie komfortu. Wszystkie trudne i wstydliwe pytania zadałem za ciebie. Z odpowiedziami musisz już jednak zmierzyć się sam.

Wakacyjny przewodnik seksualny: Francja

Wakacje - najlepsza pora na erotyczne przygody, niezwykłe uniesienia, doświadczanie nowości. Latem miłości fizycznej pragniemy mocniej niż na co dzień. Wybierając się w podróż po przygody, dobrze mieć wiedzę na temat odmienności zwyczajów i sygnałów seksualnych. W naszym przewodniku pokażemy, jak to się robi na świecie. Na początek Francja.

Afrodyzjaki: rozkosz wszystkich zmysłów

Afrodyzjaki: rozkosz wszystkich zmysłów

najmniejszego znaczenia, skoro odznacza się zapachem, który nie pozwoli podejść wybrance nawet na metr, nie mówiąc już o dalszym zbliżeniu. Inne egzotyczne kurioza, np. sproszkowany róg nosorożca, język zebry i tygrysie penisy, w XXI w. dyskwalifikujemy z uwagi na kwestie etyczne. Zresztą - gdzie dostać

Pizza amerykańska

oliwek i rozkładamy na niej ciasto (możemy posypać natłuszczoną powierzchnię odrobiną mąki, ale uwaga: jeśli mąki nie pokryje w całości ciasto, będzie się przypalała i zamiast przyjemnego zapachu pizzy w domu będzie unosić się swąd spalenizny). Wierzch pizzy smarujemy zmiksowanym pomidorowym sosem

Kulki karmelowe

przyjemnym karmelowym zapachu. Pozostaw płyn do wystygnięcia, a potem wsyp do niego mleko w proszku i zmiksuj. Otrzymasz gęstą masę, którą należy odstawić na parę godzin, aby stężała. Ulep z niej kulki o średnicy około 3 centymetrów i każdą obtocz w wiórkach kokosowych, a w środek wciśnij orzeszek. orzechy

Flaki wołowe

przepłucz zimną wodą. Ponownie przełóż do garnka, zalej wrzątkiem i tym razem gotuj około 15 min, po tym czasie odcedź. W ten sposób pozbędziesz się nieprzyjemnego zapachu, który czasami pozostaje w niepłukanych, a obgotowanych już flakach. Gotowy bulion odcedź, warzywa i mięso zachowaj. Do garnka przełóż