najlepszy izolat białka

Sernik najlepszy na świecie Magdy i Uli

i proszkiem do pieczenia i białym serem oraz rodzynkami - zmiksować na aksamitno, z białek ubić pianę i połączyć z resztą masy. Ułożyć herbatniki na blasze, wcześniej posmarować ją masłem i bułką tartą. Na herbatniki wylać masę. Piec przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 190 stopni C. Natychmiast

Restauracja Litworowy Staw

Restauracja utrzymana w góralskim klimacie z najlepszą podhalańską kuchnią. małopolskie Białka Tatrzańska Środkowa 63 34-405

Piana z poziomkami

3 białka, 1 opakowanie śmietany kremówki, bezy - 1 opakowanie, 1 opakowanie maltersów (kukurydziane kulki w czekoladzie), szklanka poziomek Białka ubić na sztywno. Śmietanę schłodzić i ubijać mikserem, aż zgęstnieje. Rozkruszyć bezy i maltersy (najlepsza metoda rozkruszania: owinąć opakowanie w

Krem jagodowy szybki

lub jeść go z dodatkiem świeżych owoców. Najlepszy podany od razu po zrobieniu, nie może za długo stac w lodówce, gdyż białko się oddziela. jagody;cukier;białka;

Przekładaniec makowy

Ciasto:,1 i pol szklanki mąki,3/4 szklanki cukru,3 jajka,łyżeczka proszku do pieczenia,15 dag maku,Krem do ciasto karpatka Białka ubijamy na sztywno i dodajemy cukier, potem żółtka i mąkę z proszkiem do pieczenia. Nastepnie umyty i osączony mak. Pieczemy w tortownicy około 30 minut. Po upirczeniu i