nadmiar skóry po schudnięciu

Piotr Leśniowski

Koniec brzuszka, zbuduj formę! Jak? Radzą: Radwański, Urbaś, Słomiński i inni

Koniec brzuszka, zbuduj formę! Jak? Radzą: Radwański, Urbaś, Słomiński i inni

Zaokrąglił ci się brzuszek? Oglądając transmisje z Mistrzostw Świata, zapragnąłeś być jak mistrzowie? Powód nie jest istotny - po prostu zacznij uprawiać jakiś sport! Specjalnie dla ciebie zapytaliśmy ekspertów, na co zwrócić uwagę, wybierając którąś z najpopularniejszych dyscyplin.

Chude jest męskie

Dieta czy sport? A może jedno i drugie? Radzimy, jak szybko i skutecznie zrzucić niechciane kilogramy.

Obalamy 17 mitów o jedzeniu!

Dietetyk Jakub Mauricz obala 17 mitów dotyczących jedzenia. Ma też wyzwanie. Przeczytaj, a potem zastanów się, czy je podejmiesz!

Sandacz na grilowanych jarzynach

salsa pomidorowa: puszka krojonych pomidorów bez skóry, 1/2 szklanki oliwy, sok z 1 cytryny, pęczek świeżej kolendry, sól, pieprz Mieszankę przypraw dokładnie miksujemy. Filety z sandacza skrapiamy sokiem z limonki i obtaczamy z obu stron w przyprawach, strzepując ich nadmiar. Następnie zraszamy rybę

Sos pomidorowy do pizzy

ze skóry. Usunąć twarde części i pokroić w kostkę. Cebulę drobno posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Na głębokiej patelni lub w garnku rozgrzać oliwę. Podsmażyć cebulę i czosnek, po czym dodać pomidory. Doprawić. Kiedy zaczną się rozpadać, zmiksować je wraz z ziołami (na przykład za pomocą

Łosoś w sosie Worcestershire z czosnkiem z deski cedrowej

na łososia. Rozgrzej grill do 180°C. Usuń nadmiar wody z deski. Rozetrzyj na desce 1 łyżeczkę oliwy z oliwek. Ułóż łososia na desce skórą do dołu. Na wierzch ryby poukładaj plasterki cytryny. Ułóż deskę na grill i zamknij pokrywę. Staraj się nie otwierać pokrywy zbyt często, co pomoże w równomiernym

Szynka wielkanocna wiedeńska

dag musztardy miodowej, 20 dag chrzanu (startego i wymieszanego ze śmietaną i cytryną) Szynkę gotuj półtorej godziny na wolnym ogniu w wodzie z włoszczyzną i winem. Ostudź, usuń skórę i nadmiar tłuszczu. Tak przygotowaną szynkę obłóż wcześniej wyrobionym ciastem z mąki żytniej, soli i wody i włóż na

Sandacz na grillowanych jarzynach

salsa pomidorowa: puszka krojonych pomidorów bez skóry, 1/2 szklanki oliwy, sok z 1 cytryny, pęczek świeżej kolendry, sól, pieprz Mieszankę przypraw dokładnie miksujemy. Filety z sandacza skrapiamy sokiem z limonki i obtaczamy z obu stron w przyprawach, strzepując ich nadmiar. Następnie zraszamy rybę