mała sowa ferie ile metrów

Tawerna Sowa

Tawerna Sowa to mała knajpka oferująca dania kuchni polskiej i śródziemnomorskiej w bardzo przystępnych cenach. mazowieckie Warszawa Górnośląska 24 00-484

Piecuch Restauracja

Piecuch Restauracja mieści się w Warszawie w niedalekiej odległości od stacji metra Wilanowska. Można tutaj dojechać autobusami nr 165, 218,107. To mała, przytulna i tania knajpa. ... mazowieckie Warszawa Bryły 2a 02-685

Bar Hami Żeromskiego

Bar Hami to lokal podający chińską kuchnię, znajdujący się na warszawskich Bielanach, przy ulicy Żeromskiego, w okolicach metra Słodowiec. Bar Hami to mała budka, niczym z zewnątrz... mazowieckie Warszawa Żeromskiego 3A 01-887

Pieczony łosoś norweski podany ze szpinakiem i krewetkami na sosie tajskim

pokrojone w kostkę, 2 łyżki sosu rybnego, 200 ml mleka kokosowego, przyprawa Garam Masala do smaku, 2 łyżki masła klarowanego, 500 g młodych liści świeżego szpinaku, 2 rozgniecione ząbki czosnku, sól, pieprz 1 mały pęczek świeżej kolendry, 1 limonka pokrojona w cząstki Umytego i osuszonego łososia

Plastry pieczonej wołowiny marynowanej w estragonie i soli morskiej z sosem miodowo-balsamicznym

500 g stek (najlepiej sezonowany) z polędwicy wołowej bądź antrykotu, Marynata: 2 łyżki oliwy z oliwek, 3 gałązki świeżego estragonu, 1 łyżka musztardy Dijon, sól morska z Maldon wędzona na drewnie dębowym, 1 mała łyżeczka tłuczonego czarnego pieprzu, mix ulubionych sałat, 4 żółte pomidory