lata 60 moda meska

Szynka domowa jak za dawnych lat

2 łodygami selera naciowego oraz 200 ml wody. Szczelnie zamknąć rękaw foliowy i całość piec 60 min, aby skórka była chrupka 10 min przed końcem należy rozciąć tunel foliowy. Możliwości: - szynkę można podawać od razu na ciepło,a z powstałego podczas pieczenia płynu przygotować sos. Wystarczy na

Tawerna Zorba

Tawerna Zorba mieści się w Ciechanowie, około 100 km od Warszawy przy drodze krajowej nr 60 na wylocie z miasta w kierunku Białegostoku. Lokal działa już 4 lata, od 2007 roku i posiada... mazowieckie Ciechanów Pułtuska 72 06-400

Restauracja American Bar

Wyjątkowy klimat lat 60- tych i 70-tych poczujesz w Restauracji American Bar w Kościerzynie pomorskie Kościerzyna Miodowa 12 83-401

Pizza Marzano, Warszawa, Al. KEN

Pizza Marzano przy warszawskim Multikinie to jeden z lokali działającej od 10 lat sieci Pizza Express. Pizza Marzano specjalizuje się w potrawach kuchni włoskiej.... mazowieckie Warszawa Komisji Edukacji Narodowej 60 02-777

Podstawowy żytni chleb na zakwasie z siemieniem lnianym

ciasto z mąki żytniej jest wodniste w porównaniu z ciastem z mąką pszenną. Po zagnieceniu ciasta wyjmujemy mieszadła. Mokrą ręką wygładzamy chlebek. Posypujemy siemieniem lnianym. Ustawiamy programator by pieczenie włączyło się za około 3,5-4 godziny. Pieczemy 60-80 minut. Po upieczeniu należy z 5-10