koszulki zmieniające kolor

Michał Grzybowski

FIFA 20, czyli re-Volta - recenzja

FIFA 20, czyli re-Volta - recenzja

Nikt chyba nie wierzył, że nowa FIFA przyniesie nam wielką rewolucję. To niemożliwe w wypadku tytułu, na którego stworzenie Electronic Arts ma zaledwie kilka miesięcy. Dodatkowo mówimy o grze, która przynosi krociowe zyski, dlatego drastyczne zmiany nie są konieczne. Ale mimo to w nowej odsłonie popularnej serii pojawiło się sporo nowego.

Garnitury Made in Poland? Polska marka, światowa jakość

Stylowy garnitur pasuje idealnie w każdej sytuacji. I taka jest właśnie odzież Recman. Co wyróżnia garnitury, marynarki czy koszule sygnowane logo Recman? Etykieta Made in Poland, która coraz częściej staje się gwarancją najwyższej jakości.

Wiosenne trendy: znikająca kieszonka

Raz na jakiś czas pojawia się trend bardzo drobny, ledwo zauważalny i czysto dekoracyjny, bo nic niezmieniający w kwestiach zasadniczych, takich jak kroje, kolory czy materiały. Ale mimo to ciekawy i przykuwający uwagę.

Jajka w koszulkach z ceboladą

6 jajek, ocet winny, 8 dag masła, 3 duże cebule, 3 łyżki koncentratu pomidorowego, 3 ząbki czosnku, mielony pieprz, 10 dag bekonu lub szynki, sól Przygotować 6 jajek w koszulkach. Przełożyć do innego garnka z ciepłą, osoloną wodą, aby nie stygły, ale nie ścinały się więcej: żółtko powinno być

Jajko w koszulce na makaronie z rukolą i szparagami

migdałów, podsmażamy na zloty kolor. Do makaronu dodajemy rukolę i migdały z masłem, całość mieszamy lekko podgrzewając. Nakładamy na talerze. Na wierzchu układamy ugotowane szparagi i jajko w koszulce. Wodę doprowadzamy do wrzenia, dodajemy ocet. Każde jajko osobno wybijamy na miseczkę (ponoć tak

Jajka w koszulkach na francuskich tostach z opiekaną papryką i aromatem trufli

odparzyła. Obierz paprykę ze skórki i wykrój 4 ładne filety. Kromki chleba przekrój po przekątnej, by powstały 4 trójkąty. W lekko zakwaszonej (nie solonej) gotującej się wodzie ugotuj 4 jajka w koszulkach (przez 3 i 1/2 minuty). Trójkąty z chleba tostowego zamocz na 3 sekundy w mleku (by zbytnio nie

Tysiąc karteczek (wykwintny deser szefa kuchni)

rozwałkuj (1,5-2 mm) i bardzo gęsto ponakłuwaj (dzięki temu blaciki będą płaskie, jak na zdjęciu).Piecz na złoty kolor w temp. 200°C. Pod sam koniec pieczenia zmniejsz temperaturę do 180°C, aby ciasto się wysuszyło. Bardzo ostrym nożem pokrój je na blaciki o wymiarach 14 x 3,5 cm. Przygotuj pasek