konkursy na sylwestra

sprawdź też:

sylwester

Piotr Zabłocki

Królestwo za imprezę

Królestwo za imprezę

Z życiem kawalera trzeba się pożegnać hucznie. Ale ponieważ impreza wyjątkowa, to i wyjątkowo trzeba się do niej przygotować. Oto kilka rad od facetów, którzy na niejednym kawalerskim bawili się do rana albo i dłużej.

Pan Pozytyw - wywiad z Grzegorzem Damięckim

Kłopotliwy aktor, z którym warto się pomęczyć. Po godzinach członek zespołu reggae. Z okazji premiery serialu "Szóstka" Grzegorz Damięcki opowiada nam o pierwszej bójce, przygodach z perhydrolem i o tym, dlaczego czasem czuje się jak zając uciekający przed myśliwym.

WYWIAD. Jacek Braciak: To nieprawda, że wszystko można zagrać

Jacek Braciak opowiada nam nie tylko o filmach, ale też o tym, czemu nie został piłkarzem, mechanikiem ani Michałem Bajorem. My po tej rozmowie przekonaliśmy się, że choć został gwiazdą, to wcale nie gwiazdorzy. Zresztą poznajcie go sami.

Zobacz wideo

Dawno nie nakręcono tak śmiesznego filmu jak "Polskie gówno". Rozmawiamy z autorem scenariusza Tymonem Tymańskim

Dawno nie nakręcono tak śmiesznego filmu jak "Polskie gówno". Rozmawiamy z autorem scenariusza Tymonem Tymańskim

wszyscy są stratni, głodni, niewyspani i kac odbija im się czkawką. Gdy wszystkie metody wdrapywania się na szczyt popularności zawodzą, grupa nieoczekiwanie dostaje się do telewizyjnego konkursu i za pomocą sabotażu obala system. Na czele surrealistycznego buntu stanie Stan Gudeyko (grany przez Roberta

Marcelina Zawadzka: "Nie jestem typem imprezowiczki"

Marcelina Zawadzka: "Nie jestem typem imprezowiczki"

zaskoczeniem, ten konkurs ma ponad 80 lat tradycji, a o sukcesie decyduje głosowanie SMS--owe, czyli wybierają ludzie. Za co jestem im bardzo wdzięczna, bo dzięki temu miałam szansę reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej. Później był kolejny sukces, awans do Top 16 Miss Universe. - To duże osiągnięcie

Bigos mistrzów

Bigos mistrzów

gotowania bigosu miał mój przyjaciel Maciek Kuroń. Począwszy od pierwszego dnia świąt, resztki mięsiw pozostałych na półmiskach przesmażał i wrzucał do kapusty. Następnego dnia tak samo, potem jeszcze jeden dzień... Bigos najlepiej smakował rano, po sylwestrze;-) Dobry bigos zawsze jest na czasie