jednorazowe maszynki do golenia

Krzysztof Żołyński

Poranne tortury czy bezbolesna rutyna? Golenie na codzień

Poranne tortury czy bezbolesna rutyna? Golenie na codzień

Golenie twarzy jest rytuałem, towarzyszącym mężczyznom od młodzieńczych lat. Nie zawsze jest to przyjemna czynność, głównie ze względu na podrażnienia, suchość, skaleczenia i ogólny dyskomfort skóry. Co zrobić, aby ta rutyna była bezbolesna, prosta i szybka? Nie ma złotego środka, ale przedstawiamy kroki, dzięki którym golenie twarzy i zarostu nie będzie torturą. Golenie na codzień - poranne tortury czy bezbolesna rutyna?

Papier wszystko przyjmie? Czyli dwa słowa o makulaturze.

Możliwe, że od dawna nie czytujesz tradycyjnej prasy, a zamiast tego wybierasz lekturę online, tak jak w tym momencie. Ale jest kilka rzeczy związanych z papierem, które zwyczajnie musisz wiedzieć. Choćby dla dobra naszej planety.

Gillette - sprzedawca kapsli, który ogolił świat

Chciał stworzyć socjalistyczny raj, a zbudował jedną z największych korporacji na świecie. Wierzył głęboko w sprawiedliwość społeczną, a został milionerem. Projektował miasta przyszłości, ale jednak najtrudniejsze okazało się wymyślenie zwyczajnej maszynki do golenia.

Długotrwały związek czy jednorazowa przygoda?

Długotrwały związek czy jednorazowa przygoda?

spełni większość funkcji wyżej wymienionych sprzętów? Podobnie z przedmiotami codziennego użytku, np. maszynką do golenia. Mach3 Turbo marki Gillette jest lepsza od nowej jednorazówki nawet po 10 użyciach. Bazując na tej idei możesz także oszacować, czy lepiej jest szukać osoby, z którą zwiążesz się na

Sztuka prosto spod igły - tatuaże

Sztuka prosto spod igły - tatuaże

być przy lutowaniu igieł. Tatuujący muszą używać jednorazowych rękawiczek, a kubeczki do farb, maszynki do golenia i cały tego typu osprzęt od razu po zabiegu wyrzucać do śmietnika. W trakcie zabiegu wszystko powinno być okryte folią: kable, lampy, krzesło, stół - żeby krew klienta nie zetknęła się ze

Pasztet z królika

będzie miękkie. W razie potrzeby podlewaj wywarem z królika. Na koniec dodaj pokrojone mięso królika i rozdrobnioną kajzerkę. Całość wymieszaj, odstaw do ostygnięcia, a potem trzy razy zmiel w maszynce do mięsa o drobnych oczkach. Do masy dodaj pół garści orzeszków piniowych, roztrzepane jaja i starannie