jakie odżywki brać na początek

Piotr Leśniowski

Koniec brzuszka, zbuduj formę! Jak? Radzą: Radwański, Urbaś, Słomiński i inni

Koniec brzuszka, zbuduj formę! Jak? Radzą: Radwański, Urbaś, Słomiński i inni

Zaokrąglił ci się brzuszek? Oglądając transmisje z Mistrzostw Świata, zapragnąłeś być jak mistrzowie? Powód nie jest istotny - po prostu zacznij uprawiać jakiś sport! Specjalnie dla ciebie zapytaliśmy ekspertów, na co zwrócić uwagę, wybierając którąś z najpopularniejszych dyscyplin.

Bikejoring: gnać rowerem, co pies wyskoczy

Ozzi wykręca łeb i jak zahipnotyzowany zastyga w bezruchu. Wlepia wzrok w swojego pana siedzącego na rowerze. Łączy ich długa linka. Pada komenda startu. Spod łap psa i kół rowerku pryskają grudki błota. Zaczyna się szaleńcza jazda...

Kiszony kalafior

1 główka kalafiora (mała),korzeń chrzanu (ok. 5 cm),4 ząbki czosnku,1 papryczka pikantna,woda,sól,czarny pieprz ziarnisty Powyższe składniki wystarczą nam na zapełnienie 2 słoiczków o pojemności około 750 ml. Na początku dzielimy kalafior na różyczki. Umyte cząstki kroimy w plasterki. Następnie

Łosoś z brokułami w cieście francuskim

400g filetu z łososia, 2 cebule posiekane w kosteczkę, jeden ugotowany brokuł, mozzarella bądź ser kozi (ok 200g), prażone migdały, jedna sztuka kupnego ciasta francuskiego, 2 żółtka, pół cytryny Tak więc na początek bierzemy łososia, przecinamy go na kilka obojętnie jakiej wielkości części

Tort Daria

cukier puder,białko jajka,barwniki spożywcze,dżem wiśniowy i ananasowy,jasny sok owocowy Witam!Na początek weźmy sporą dawkę dobrego humoru, bo tort choć niełatwy to efektowny i pyszny jest! Parę dni przed zrobieniem tortu zróbmy dekoracje np. różyczki i listki. W tym celu bierzemy białko, dodajemy

Irański Morgh Polou

ogniu około 5 minut. Następnie dodajemy cynamon i 1/4 szklanki wody. Robimy taki sosik. Bierzemy duże naczynie (takie do zapiekanek) i kładziemy na spód połowę wcześniej ugotowanego ryżu. Na nim układamy kawałki kurczaka. Całość polewamy morelowo-cynamonowym sosem. Na wierzch kładziemy resztę ryżu