jakie monety warto zbierać
Muzea, które można zwiedzać online
Jednym ze skuktów epidemii koronawirusa jest zamknięcie placówek kulturalnych, takich jak kina, teatry, czy muzea. Zbiory tych ostatnich można na szczęście obejrzeć nie ruszając się z domu. I to niekiedy bardziej wnikliwie, niż podczas prawdziwej wizyty!
Tanie granie, czyli top 10 gier ze Steama do... 20 złotych!
Gry za mniej niż 20 zł? Tak, dobre produkcje wcale nie muszą kosztować majątku i wystarczy spojrzeć na nasz top 10 gier ze Steama, który jest właśnie w trakcie letniej wyprzedaży i oddaje nam różne perełki za grosze.
Kolekcjoner to brzmi dumnie
Zbieranie starych biletów, monet czy kart jest dla pasjonatów całym życiem. Ale przybywa kolekcjonerów biznesmenów, którzy wiedzą, jak na pasji zarobić

Aukcje w ciemno: Najcenniejsze znaleziska
;Wojen magazynowych" Rene Nezhoda wylicytował za 1500 dol. magazyn pełen gier, gier, gier... Szybko stało się jasne, że poprzedni ich właściciel wiedział co zbierać i miał w swej kolekcji wiele rzadkich i poszukiwanych tytułów. Po żmudnym sprawdzeniu wszystkich gier ich wartość wyceniono na okrągłe

Bitcoin: o co chodzi w wirtualnej walucie?
tym momencie w sieci jest 11 mln monet, czyli ponad połowa z założonego limitu. Według planu tempo wydobycia będzie spadać tak, że do końcówki skali dobijemy za 20 lat - i bitcoinowcy będą zarabiać już tylko na prowizjach od?transakcji. Kopalnie pod siecią Złote emituje Narodowy Bank Polski

10 aplikacji na podryw. Których warto używać?
nie będziesz tracić czasu na to, aby się dowiedzieć, jak to w ogóle działa. Dziewczynom, które ci się spodobały, możesz to zakomunikować, mrugając do nich. Dostęp do niektórych funkcji jest płatny, ale monety możesz gromadzić, nie tylko posługując się swoją kartą kredytową, ale też grając w tzw
jakie monety warto zbierać
Rosół z makaronem
. To tzw. 'szumowina', czyli wytrącone i ścięte białko z mięsa. Szumowinę zbieramy cedzakiem z powierzchni wywaru i gotujemy na wolnym ogniu około 1 godz. Rosół nie powinien się gotować intensywnie, bo będzie mętny i niesmaczny. Ugotowany rosół jest podstawą do przygotowania wielu innych zup, sosów