jak zlikwidować tłuszcz na brzuchu

sprawdź też:

tłuszcz

Marek Kozula

Męskie kompleksy. Czego najczęściej wstydzą się faceci?

Męskie kompleksy. Czego najczęściej wstydzą się faceci?

Nie ma na świecie osoby, która nie miałaby kompleksów. Wybraliśmy 11 problemów z wyglądem, które najczęściej wskazują u siebie mężczyźni. I znaleźliśmy najlepsze rozwiązania, by skutecznie je zwalczyć.

Facet w gabinecie medycyny estetycznej

Przychodzi facet do lekarza... i prosi o zlikwidowanie podwójnego podbródka, bo nawet restrykcyjna dieta i częste bywanie na siłowni nie są w stanie wyrzeźbić tej partii ciała. Z nowoczesnych zabiegów medycyny estetycznej korzystają mężczyźni na całym świecie, i nie zawsze chodzi o powiększanie ust czy usuwanie całkiem męskich zmarszczek.

Zobacz wideo

Indyk nadziewany

1 mały indyk lub indyczka (2-3 kg), 2-3 łyżki soli, 4-5 ząbków czosnku, 1 łyżka płynnego miodu, tłuszcz (masło lub olej) do pieczenia Świeżego indyka zamrażamy (żeby mięso było kruche - tak uczyła mnie babcia. Nie ma z tym problemu, bo na ogół kupujemy mrożonego). Rozmrażamy, wkładając na całą noc

Kurczak faszerowany

. Gdy dojdziesz do kuperka, dość ściśle zawiń wokół niego nić, wyciągnij ją z igły i tak okręć nóżki ptaka, by nie odstawały od brzucha. Do brytfanny wlej olej, wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180-190°C. Gdy tłuszcz porządnie się rozgrzeje, włóż kurczaka grzbietem do dołu, polej roztopionym

Karp zatorski z bryndzą

tego potrzebny będzie długi, cienki i bardzo ostry nóż. Odcinamy głowę. Zaczynając od strony brzucha, zdejmujemy mięso z ości, dochodząc do kręgosłupa. Teraz nadchodzi najtrudniejszy moment. Trzeba odciąć kręgosłup, tak aby filet trzymał się na skórze grzbietu. Staramy się jej nie uszkodzić. Zraszamy

Galantyna z kurczaka - przepis blogera

. Wszelkie dziury tj. szyjka od miejsca po ucięciu skrzydełek i nóżek "zaklejamy" wykałaczkami. Napełniamy farszem skórę. Nitką z igłą zaszywamy "brzuch", nacieramy całość masłem i papryką słodką. Przekładamy do naczynia żaroodpornego, pieczemy przez pierwsze 20 minut w nagrzanym piekarniku do 180*C