jak szybko zwiększyć biceps

Magdalena Ostrowska-Dołęgowska

Dieta: jak zbudować masę mięśniową

Dieta: jak zbudować masę mięśniową

Wszyscy wokół zastanawiają się, jak zrzucić brzuch, a ty wciąż wyglądasz jak szczypior? Ciężki trening nie wystarczy - trzeba wiedzieć jak skomponować dietę, żeby przekuć tę pracę w muskulaturę, a nie oponkę.

Eugen Sandow: człowiek, który nauczył cię pakować

Był bożyszczem tłumów oraz elit. Naukowcy nazywali go Apollem i Herkulesem. Wyniósł ćwiczenia do rangi sztuki, a jednocześnie był twórcą pierwszych siłowni. To on przekonał świat, że mężczyzna powinien być wysportowany.

Kajetanowicz: Jako nastolatek podbierałem tacie samochód i śmigałem po górach

W rajdach samochodowych na sukces pracuje cały team. Ja muszę pojechać tak, żeby na mecie spojrzeć chłopakom w oczy i wyczytać w nich: "Dobra robota, Kajto". Gdybym uwierzył, że jestem niepokonany, niezniszczalny, że każdy zakręt mogę pokonać z maksymalną prędkością, szybko zawiódłbym ich zaufanie - mówi Kajetan Kajetanowicz, czterokrotny rajdowy mistrz Polski i dwukrotny rajdowy mistrz Europy.

Mój pierwszy bal, czyli drewniak na parkiecie

Mój pierwszy bal, czyli drewniak na parkiecie

partnerki. A że instruktor ma mnie na celowniku, demonstruje to na mnie. A potem na Kindze. - Dłoń partnerki i łopatka są jak pilocik. Partner musi dawać znak, którą nogą wykonać krok. Na koniec powtarzamy salsę. Panie ćwiczą obrót, trudno go szybko

Kotleciki serowe

mieszamy.Wstawiamy do lodówki na co najmniej 30 min.Na rozgrzanej patelni formujemy kotlety i smażymy standardowo.Potrawa jest szybka i przepyszna. Zamiast sera można dodać paprykę kolorową, jednak wtedy trzeba zwiększyć ilość mąki, żeby kotlety się lepiej trzymały. ser;mąka;papryka;

Sernik z rosą

wymieszaj. Masę przelej do formy z ciastem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 190 st. C i piecz około godziny. Jeśli ciasto za szybko się zrumieni, zmniejsz temperaturę pieczenia. Pozostałe białka ubij na sztywno z pozostałym cukrem. Pianę wyłóż na gorący sernik. Zwiększ temperaturę do 210 st. C i piecz

Linguine (makaron) z krewetkami

. Zwiększyć trochę ogień, dolać wino z szafranem i gotować, aż połowa wina wyparuje. Dodać do rondla 2 łyżki wody i śmietankę. Zagotować. Pomidory - bez soku - drobno pokroić. Krewetki, pomidory, 2 łyżki soku z cytryny dołożyć do rondla. Doprawić sos do smaku solą i pieprzem. Natychmiast wymieszać z linguine

Mazurek kajmakowy II

kalifornijskie bez pestek, 6 połówek orzechów pekan lub włoskich Przygotować ciasto: z podanych składników szybko zagnieść kruche ciasto i włożyć na 2 godz. do lodówki. Schłodzone ciasto rozwałkować na placek grubości 5 mm i ułożyć w formie (30 x 40 cm). Z reszty ciasta wycisnąć szprycą ozdobny wałek wokół

Chruściki Faworki drożdżowe

chruściki zbyt szybko się przypalają zmniejszyć temperaturę a jeśli za bardzo wchłaniają tłuszcz to zwiększyć. Usmażone układać na papierowym ręczniku, żeby odsączyć z nadmiaru tłuszczu. Posypać cukrem pudrem. Przepis wraz ze zdjęciami krok po kroku znajdziecie pod adresem http://ugotujmyto.pl/chrusciki