hot dog francuski kalorie

Hot dog

1 cebula,1 ogórek kwaszony,dymka (biała część),sól,pieprz,oliwa,ocet winny,Sos aioli:,1 łyżka majonezu,pół ząbka czosnku,łyżeczka soku z cytryny,musztarda,keczup,bułka do hot doga,frankfurterka lub debrecynerka Prażymy cebulkę. Cebulę kroimy w kostkę i smażymy na rozgrzanym oleju 1 minutę. Osączamy

Hot dog w tortilli

4 tortille, 4 parówki, 10 dkg kapusty kiszonej, musztarda sarepska, prażona cebula Placki tortille podgrzać napatelni, parówki w piekarniku (funkcja grilla). u Na placek położyć kapustę, parówkę i polać zygzakiem z musztardy oraz posypać prażoną cebulą. Rolować. Kroić na pół. Zamiast kapusty

Hot dog klasyczny

4 miękkie bułki do hot dogów, 4 parówki, 4 plasterki bekonu, 1 pomidor pokrojony w drobną kostkę, 1 awokado pokrojone w kostkę, musztarda Bułki i parówki podpiec na grillu lub patelni grillowej. Plastry bekonu podgrzać w piekarniku. Na ciepłą bułkę kłaść parówkę, pokrojonego pomidora

Hot dog et friko

mikrofali i ustaw na 75% mocy. "Mikrofaluj" danie przez 2 lub 3 minuty. Wyłóż na talerz i zjedz razem z warzywami (sałata, ogórek kiszony,surówka itp.) Jeśli przeszkadza Ci miękkość chleba, zrób to samo z grillem.Polecam "mikrofalowanie" doga na wkładce grillowej. Bon Appetit! chleb razowy;warzywa;majonez

Warszawskie Hot Dogi Mikołaj Sawicki

Restauracje mazowieckie Warszawa Odkryta 48a/105 03-140