golenie miejsc intymnych film

ZLLL

Narodziny maszynki

Narodziny maszynki

Logo sprawdza jak powstaje maszynka do golenia

Normalnie analnie

Lubię, jak kobieta podczas stosunku stymuluje mój odbyt. Trochę mnie to jednak krępuje...Czy powinno?

Wszystko, co chcieliście wiedzieć o seksie!

Pytania, dylematy, wahania? Tak, w kwestiach łóżkowych zdarzają się nawet najbardziej zdecydowanym i błyskotliwym z nas. Dlatego pytamy seksuolog o to, o co sam byś się krępował.

Zobacz wideo

Golenie? Czemu nie!

Golenie? Czemu nie!

Golenie miejsc intymnych - temat stary jak narzędzia, którymi usuwamy owłosienie. Odpowiedź zależy od trzech czynników. Pierwszy to osobiste preferencje. Nie sprawdzisz, dopóki choć raz nie spróbujesz. Warto eksperymentalnie przetestować różne metody. Owłosienie łonowe odrasta bardzo szybko, więc w

Kobiece czynności, których się nie wstydzimy

Kobiece czynności, których się nie wstydzimy

;Czasami golę nogi - każdemu to polecam". Męska depilacja - jeszcze do niedawna temat tabu - staje się coraz bardziej popularna, również ta dotycząca miejsc intymnych. To zachowanie wreszcie przestało być utożsamiane ze sferą seksu, a ludzie zaczęli dostrzegać, że niesie za sobą przede wszystkim

Pieczony łosoś norweski podany ze szpinakiem i krewetkami na sosie tajskim

część wody odparuje a sos zgęstnieje. Dopraw go do smaku. Łososia i krewetki usmaż na patelni i odstaw w ciepłe miejsce. Łososia podaj ze szpinakiem krótko podsmażonym na maśle z czosnkiem i doprawionym solą oraz pieprzem. Krewetki ułóż na sosie tajskim, a całość udekoruj gałązkami świeżej kolendry

Plastry pieczonej wołowiny marynowanej w estragonie i soli morskiej z sosem miodowo-balsamicznym

. Wszystkie składniki sosu dokładnie zmiksuj i dopraw do smaku. Mięso po wyjęciu z piekarnika odstaw na chwilę w ciepłe miejsce, aby soki się wchłonęły, a następnie pokrój w cienkie plastry i ułóż na talerzu razem z sałatami skropionymi sosem miodowo-balsamicznym. Konrad Birek, szef kuchni, Studio Kulinarne

Pieczony sandacz z warzywnymi kokotkami

dodaj pokrojone zioła i sałatę. Przygotuj sandacza: filet podziel na porcje, dopraw solą, pieprzem i skrop olejem. Odstaw w chłodne miejsce na ok. 1 godzinę. Rybę piecz w piekarniku nagrzanym do 210 st. C przez około 8-10 minut (czas pieczenia zależy od grubości filetów). Przygotuj sos: śmietanę