codzienne fryzury z długich włosów

Magda Kacalak

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

Jak co sezon wypatrujemy fryzjerskich nowinek, które w prosty i szybki sposób odświeżą fryzurę przed wakacjami.

Pan Pozytyw - wywiad z Grzegorzem Damięckim

Kłopotliwy aktor, z którym warto się pomęczyć. Po godzinach członek zespołu reggae. Z okazji premiery serialu "Szóstka" Grzegorz Damięcki opowiada nam o pierwszej bójce, przygodach z perhydrolem i o tym, dlaczego czasem czuje się jak zając uciekający przed myśliwym.

Zarost: wąsy dla twardzieli

Zarost w tym sezonie jest bardzo modny. Choć styliści zapewne nie maja na myśli takich wąsów, jakie zapuścił J.S.Chauhan (na zdjęciu powyżej), czy Ram Singh Chauhan, posiadacz zarostu o długości prawie 4,5 metra! Gdybyś jednak zdecydował się na gonienie rekordzisty Guinnessa, przeczytaj jego pięć rad. Przydadzą się również tym, którzy zapuszczają skromniejsze wąsy.

Zobacz wideo

Kryzys męskości. Panowie, co się z nami dzieje?!

Kryzys męskości. Panowie, co się z nami dzieje?!

albo z wymuskanymi brodami, z włosami ułożonymi w lśniące loki, w tunikach do kostek, z długimi rękawami, odzianych, rzekłbyś, w żagle wzdęte, nie togi" - pisał Cyceron. Tu wyjaśnijmy, że tunika według ówczesnych standardów powinna być bez rękawów i podciągnięta w pasie. - To telewizja pompuje w

Białe zęby są sexy

Białe zęby są sexy

najnowszych metodach poprawiania wyglądu blizn opowiada dr n. med. Sławomir Łoń z Kliniki Chirurgii Plastycznej Linea Corporis w Warszawie. Fryzury. Trendy wiosna/lato 2009 W tym sezonie modny jest kontrolowany luz, stylizacje na niegrzecznych lub romantycznych chłopców. Włosy mają

Pizzeria Bamboo

Firma działa na rynku od 1996 roku i stale się rozwija. Lokal cieszy się ogromnym powodzeniem, ponieważ potrawy przygotowywane są codziennie ze świeżych, wysokiej jakości składników a także z powodu niepowtarzalnego smaku ciasta do pizzy, nad którym pracowano długie lata. zachodniopomorskie Wałcz

Pikantny chutney marchwiowy

1 i 1/4 kg marchwi utartej na długie cienkie paski, kawałek imbiru wielkości kciuka pokrojony w zapałkę, 250 ml białego octu winnego, 2 cytryny (skórka i sok), 150 ml wody, 400 g cukru białego lub jasnego brązowego, 4 łyżki miodu, 2 łyżki świeżo zmielonych nasion kolendry, 1 łyżka soli, 3