codzienne fryzury z długich włosów

BWK

Czapki z głów, panowie, czyli słów kilka o męskich fryzurach

Czapki z głów, panowie, czyli słów kilka o męskich fryzurach

Jak dbać o swoje włosy w domowym zaciszu? Jakie fryzury męskie będą modne w tym sezonie i jak dobrać fryzurę do swojego kształtu twarzy?

Najmodniejsze męskie fryzury na lato 2015

Jak co sezon wypatrujemy fryzjerskich nowinek, które w prosty i szybki sposób odświeżą fryzurę przed wakacjami.

Zarost: wąsy dla twardzieli

Zarost w tym sezonie jest bardzo modny. Choć styliści zapewne nie maja na myśli takich wąsów, jakie zapuścił J.S.Chauhan (na zdjęciu powyżej), czy Ram Singh Chauhan, posiadacz zarostu o długości prawie 4,5 metra! Gdybyś jednak zdecydował się na gonienie rekordzisty Guinnessa, przeczytaj jego pięć rad. Przydadzą się również tym, którzy zapuszczają skromniejsze wąsy.

Pan Pozytyw - wywiad z Grzegorzem Damięckim

Pan Pozytyw - wywiad z Grzegorzem Damięckim

krawacie. Nauczyciele tępili nas. Ja za swoje fryzury regularnie wylatywałem z klasy. Jak się pan wtedy nosił? Miałem irokeza i przekłute ucho. Mój kolega Kuba Paczkowski utlenił mi włosy perhydrolem, przez co miałem potem poparzony cały łeb. Pani profesor Popiak powiedziała, że nie wpuści mnie na łacinę

Kryzys męskości. Panowie, co się z nami dzieje?!

Kryzys męskości. Panowie, co się z nami dzieje?!

gładkich na gębie albo z wymuskanymi brodami, z włosami ułożonymi w lśniące loki, w tunikach do kostek, z długimi rękawami, odzianych, rzekłbyś, w żagle wzdęte, nie togi" - pisał Cyceron. Tu wyjaśnijmy, że tunika według ówczesnych standardów powinna być bez rękawów i podciągnięta w pasie

Pizzeria Bamboo

Firma działa na rynku od 1996 roku i stale się rozwija. Lokal cieszy się ogromnym powodzeniem, ponieważ potrawy przygotowywane są codziennie ze świeżych, wysokiej jakości składników a także z powodu niepowtarzalnego smaku ciasta do pizzy, nad którym pracowano długie lata. zachodniopomorskie Wałcz

Pikantny chutney marchwiowy

1 i 1/4 kg marchwi utartej na długie cienkie paski, kawałek imbiru wielkości kciuka pokrojony w zapałkę, 250 ml białego octu winnego, 2 cytryny (skórka i sok), 150 ml wody, 400 g cukru białego lub jasnego brązowego, 4 łyżki miodu, 2 łyżki świeżo zmielonych nasion kolendry, 1 łyżka soli, 3