co neutralizuje zapach alkoholu
Sztuka kochania: dylematy oralne
Droga Redakcjo! Moje dziewczyna nie chce ze mną uprawiać seksu oralnego, choć sama lubi, jak ją pieszczę językiem. Czy mogę ukochaną jakoś... namówić? Marcin
Ot, pot - prezentacja 20tu dezodorantów i antyperspirantów
Współczesne kosmetyki pozwalają bardzo skutecznie kontrolować proces pocenia. Dezodoranty zabijają bakterie, odpowiedzialne za nieprzyjemny zapach, a silne antyperspiranty blokują wydzielanie potu.
co neutralizuje zapach alkoholu
Krewetki na maśle czosnkowym z pieczywem
masła i oliwę, dodajemy czosnek i natkę. Wrzucamy krewetki, a gdy się zaróżowią, przewracamy je na drugą stronę i podlewamy winem. Dodajemy łyżkę masła i przyprawy. Smażymy, aż nie będzie czuć zapachu alkoholu. Po zdjęciu z ognia, krewetki skrapiamy sokiem z cytryny. Z bagietki przygotowujemy grzanki
Tartinki z pasztetem drożdżowym w trzech smakach: borowikowym, sezamowym i czosnkowym
,sól,pieprz grubo mielony,tymianek,wióry olchowe (do wędzenia) Masło roztop, dodaj drobno pokrojoną cebulkę, a następnie drożdże. Smaż, aż przestanie być wyczuwalny intensywny zapach drożdży. Dodaj koniak i podgrzewaj, aż alkohol odparuje. Przygotuj dwie patelnie o jednakowej średnicy, na jedną wysyp
Pączki Wiejskie
cukrem, dodać przesianą mąkę i wyrośnięty rozczyn. Wanilię (może również być kilka kropel zapachu waniliowego), sok z cytryny, otartą skórkę, resztę mleka, szczyptę soli i alkohol połączyć razem drewnianą łyżką. Wyrabiać ciasto aż stanie się gładkie i lśniące, aż będzie odstawać od ręki, a na
Baba drożdżowa lukrowana
50 dag mąki, 1.5 szklanki mleka, 20 dag cukru, 8-10 żółtek, 12 dag (pół kostki) masła, 4 dag drożdży, szczypta soli, po łyżeczce otartej skórki z pomarańczy i cytryny, kilka kropli esencji migdałowej Lukier:, 1 szklanka cukru pudru, po 1 łyżeczce alkoholu i wody, kilka kropli soku z cytryny Drożdże
Wilgotny makowiec drożdżowo-kruchy
, skórkę pomarańczową, rodzynki oraz odrobinę zapachu migdałowego i startą skórkę z cytryny. Na końcu dać ubitą pianę z białek. Delikatnie wymieszać. Przygotować typową prostokątną formę na ciasto, posmarować tłuszczem wyłożyć pergaminem. Rozwałkować pierwszą część ciasta. Na ciasto "porozrzucać" truskawki