cagiva river 500 moc

Paweł Boruta

Cagiva River 500. Jestem z miasta

Cagiva River 500. Jestem z miasta

Cagiva River nie jest nowym motocyklem. Na rynku pojawiła się w połowie lat 90. Teraz ma swój debiut na polskim rynku. Czy taki "odkurzony" motocykl spełni wymagania coraz bardziej wymagających klientów? To się okaże.

Zobacz wideo

Barka River Club

Restauracja Barka River Club znajduje się na pokładzie barki, która oferuje dania polskie, europejskie oraz rybne. zachodniopomorskie Szczecin Bulwar Piastowski 70-500

Kandyzowany imbir

500 g korzenia imbiru, 800 g cukru, 1 l wody, szczypta soli Imbir obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Plasterki nie mogą być zbyt cienkie, więc najlepiej użyć bardzo ostrego noża (uwaga na palce!). W rondlu o grubym dnie (najlepiej dużym) układamy plasterki imbiru i zalewamy je wodą

Absolutnie aksamitny sernik ryżowy prosto z Jamajki

Spód:,60 g herbatników pełnoziarnistych,1 szklanka migdałów,1/4 szklanki cukru,50 g roztopionego masła,Masa sernikowa:,2 szklanki ugotowanego ryżu,1 1/2 szklanki śmietany 30 %,90 g roztopionego masła,500 g sera ricotta,500 g twarogu sernikowego,1 1/2 szklanki cukru,4 duże jaja,1/4 szklanki rumu,1

Sernik marmurkowy z czekoladą i na spodzie brownie

Składniki na spód brownie:,50 g masła,40 g gorzkiej czekolady - połamanej na drobne kawałki,pół szklanki drobnego cukru do wypieków,1 duże jajko w temperaturze pokojowej,1 łyżeczka ekstraktu z wanilii,50 g mąki pszennej,Składniki na masę serową:,500 g twarogu półtłustego lub tłustego - zmielonego