c&a z nowej kolekcji 2014

Nowa Pizzeria

Nowa Pizzeria znajduje się 20 km na południe od Warszawy w miejscowości Józefów. Nowa Pizzeria specjalizuje się w kuchni włoskiej. W tym lokalu można zamówić wszelkie... mazowieckie Józefów Piłsudskiego 42 c 05-410

Gołąbki w nowym wydaniu

. Można też zapiec je w piekarniku nagrzanym do temp. 160°C obieg powietrza. Pod koniec zapiekania nałożyć równomiernie koncentrat pomidorowy. Podawać z dużą dawką miłości:) kapusta;

Revani

cytryny Tradycyjne ciasto na sylwestra i Nowy Rok, popularne zwłaszcza w Epirusie. Najlepiej smakuje z lodami waniliowymi. Utrzyj masło z żółtkami, cukrem i cukrem waniliowym. Dodaj pianę z białek, mąkę, proszek do pieczenia i kaszę mannę. Składniki wymieszaj mikserem na najniższych obrotach. Na koniec

Przecier pomidorowy butelkowany

nowymi, wyparzonymi korkami, przytrzymując je pętlą ze sznurka. Ustawić butelki w kociołku z wkładką, tak aby się nie stykały, zalać gorącą wodą, pasteryzować w temperaturze 85 - 90 st. C przez pół godziny. Przy braku termometru należy wodę doprowadzić do stanu przedwrzenia i utrzymywać takprzez pół

Kakiage z kukurydzy i bobu

patelni rozgrzej olej do temperatury 170-175 st C. Mieszankę nakładaj na gorący olej łyżką. Smaż na głębokim oleju, stopniowo podnosząc temperaturę, aż kukurydza będzie chrupiąca. Odsącz z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. W taki sam sposób przygotuj sparzony wrzątkiem bób. Rada: kakiage, tak jak