c&a męska koszulka ile kosztuje

Magdalena Murawska

Jak się ubrać za 200 złotych?

Jak się ubrać za 200 złotych?

Wysyłamy czterech redaktorów na zakupy. Każdy z nich ma za zadanie kupić dokładnie te same rzeczy za taką samą kwotę. Różnica? Wysyłamy ich po ubrania w cztery różne miejsca. Jak im poszło?

Trendy: co nowego w Nowym Jorku

"Ma witalność kafara doprowadzającego do szału swą nieustępliwością. Czuję się tu jak zwierzę w klatce, co przyciąga przestępstwa, seks, alkohol i inne szaleństwa". Słowa kultowego Brooklyńskiego pisarza Henry'ego Millera są wciąż aktualne. Nowe szaleństwa miasta, które nigdy nie zasypia, przedstawia autorka przewodników po Nowym Jorku.

Parówki w koszulkach

odrobiną wody. Piecz w piekarniku rozgrzanym do 170 st. C przez około 20 minut - sprawdź instrukcję na opakowaniu ciasta. Rada: Zamiast paróweczek koktajlowych można użyć zwykłych, pokrojonych na mniejsze kawałki. ciasto francuskie;żółtka;mąka;

Węgorz wędzony na gorąco z sosem kurkowym i jajkiem w koszulce

6 minut, dodaj posiekane świeże zioła i dolej śmietanę. Gotuj, aż odparuje połowa płynu, dopraw sos solą i pieprzem. Do gotującej się osolonej wody z octem wbij jajko i gotuj blisko 3-5 min. Porcję węgorza wyfiletuj, usuń skórę i podgrzej w piekarniku rozgrzanym do 80 st. C. Na talerz wyłóż sos z

Jajka w koszulkach na francuskich tostach z opiekaną papryką i aromatem trufli

5 jajek, 2 kromki chleba tostowego, 1/2 łyżeczki pasty z białych trufli, 1 czerwona papryka, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki, sól, pieprz, mleko, mąka, masło klarowane W piecu rozgrzanym do 240 st. C opiecz paprykę. Gdy skórka mocno zbrązowieje, przełóż ją do woreczka aby się

Banalnie proste francuskie rogaliki

przekątnej). Na każdym boku trójkąta kładziemy niewielką ilość twardej marmolady i zawijamy w zwężającą się stronę. Gotowe rogaliki układamy na blasze i pieczemy ok 20-25 min w temp. 180 st. C. Studzimy i posypujemy cukrem pudrem. Doradzam, aby nie jeść ciepłych, gdyż marmolada jest wtedy bardzo

Tysiąc karteczek (wykwintny deser szefa kuchni)

rozwałkuj (1,5-2 mm) i bardzo gęsto ponakłuwaj (dzięki temu blaciki będą płaskie, jak na zdjęciu).Piecz na złoty kolor w temp. 200°C. Pod sam koniec pieczenia zmniejsz temperaturę do 180°C, aby ciasto się wysuszyło. Bardzo ostrym nożem pokrój je na blaciki o wymiarach 14 x 3,5 cm. Przygotuj pasek