c&a męska koszulka

Magdalena Murawska

Jak się ubrać za 200 złotych?

Jak się ubrać za 200 złotych?

Wysyłamy czterech redaktorów na zakupy. Każdy z nich ma za zadanie kupić dokładnie te same rzeczy za taką samą kwotę. Różnica? Wysyłamy ich po ubrania w cztery różne miejsca. Jak im poszło?

Chcesz jej kupić seksowną bieliznę? Zanim to zrobisz, przeczytaj nasz poradnik!

Koronki, paski, troczki, staniki, stringi, halki, kokardki, wycięcia mogą spowodować prawdziwy zawrót głowy. Przedstawiamy praktyczny poradnik, jak rozsądnie wybrać prezent dla ukochanej, nie wykupić całego asortymentu i najważniejsze - nie pomylić rozmiaru.

Trendy: co nowego w Nowym Jorku

"Ma witalność kafara doprowadzającego do szału swą nieustępliwością. Czuję się tu jak zwierzę w klatce, co przyciąga przestępstwa, seks, alkohol i inne szaleństwa". Słowa kultowego Brooklyńskiego pisarza Henry'ego Millera są wciąż aktualne. Nowe szaleństwa miasta, które nigdy nie zasypia, przedstawia autorka przewodników po Nowym Jorku.

Mój pierwszy raz: bieg katorżnika

Mój pierwszy raz: bieg katorżnika

poczłapać w szlamie Polski C. Lepsi na czas, pozostali dla siebie, patrz rozdział wyżej. Trasa ma koło 10 km i dla hecy zmienia się troszkę każdego lata. W tym była ciut dłuższa. Kwota ma uzasadnienie, uczestnicy dostają koszulki z dziurą wyszarpaną wilkołaczymi pazurami, markowy woreczek-plecaczek i

Parówki w koszulkach

odrobiną wody. Piecz w piekarniku rozgrzanym do 170 st. C przez około 20 minut - sprawdź instrukcję na opakowaniu ciasta. Rada: Zamiast paróweczek koktajlowych można użyć zwykłych, pokrojonych na mniejsze kawałki. ciasto francuskie;żółtka;mąka;

Węgorz wędzony na gorąco z sosem kurkowym i jajkiem w koszulce

6 minut, dodaj posiekane świeże zioła i dolej śmietanę. Gotuj, aż odparuje połowa płynu, dopraw sos solą i pieprzem. Do gotującej się osolonej wody z octem wbij jajko i gotuj blisko 3-5 min. Porcję węgorza wyfiletuj, usuń skórę i podgrzej w piekarniku rozgrzanym do 80 st. C. Na talerz wyłóż sos z

Jajka w koszulkach na francuskich tostach z opiekaną papryką i aromatem trufli

5 jajek, 2 kromki chleba tostowego, 1/2 łyżeczki pasty z białych trufli, 1 czerwona papryka, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki, sól, pieprz, mleko, mąka, masło klarowane W piecu rozgrzanym do 240 st. C opiecz paprykę. Gdy skórka mocno zbrązowieje, przełóż ją do woreczka aby się

Tysiąc karteczek (wykwintny deser szefa kuchni)

rozwałkuj (1,5-2 mm) i bardzo gęsto ponakłuwaj (dzięki temu blaciki będą płaskie, jak na zdjęciu).Piecz na złoty kolor w temp. 200°C. Pod sam koniec pieczenia zmniejsz temperaturę do 180°C, aby ciasto się wysuszyło. Bardzo ostrym nożem pokrój je na blaciki o wymiarach 14 x 3,5 cm. Przygotuj pasek

Gołąbki z pęczaku i grzybów

2 męskie garście suszonych grzybów,2 szklanki pęczaku,1 głowa kapusty (niby powinna być biała ale z włoskiej są delikatniejsze),2 dorodne cebule,20 dag słoniny pokrojonej w drobną kostkę,2 jajka do pary,sól i pieprz Grzyby moczymy przez noc, a rano gotujemy do miękkości w lekko osolonych 2 litrach