7 fantazji przeczytaj
Dlaczego zdradzamy w pracy?
- Niektórzy mężczyźni przyprowadzają penisa do seksuologa, tak jak przyprowadza się psa do weterynarza. "Proszę, oto on. Niech pan go uzdrowi, ja poczekam sobie na korytarzu" - mówi seksuolog Andrzej Gryżewski we właśnie wydanej książce "Sztuka obsługi penisa". Wybraliśmy fragment o romansach w biurze i seksie w pracy, wcale nie dlatego, że o tym myślimy.
"Dobrze ci było?" Prof. Izdebski: "Mężczyźni są (zwykle) zachwyceni, bo są mało wymagający"
Panowie, no chyba dobrze. Sondaże nie mogą przecież kłamać - a z nich wynika, że jesteśmy zachwyceni naszym życiem seksualnym. - mężczyźni są zadowoleni, bo są mało wymagający - gasi entuzjazm prof. Zbigniew Izdebski, seksuolog. Jak pan może, panie profesorze...
Może być nafta, byle kręciło - próbujemy pić tanie alkohole
Zwykle piszemy o markowych trunkach. O dobrych winach, ciekawych piwach, gatunkowych wódkach. A przecież zdarza się, że z kasą krucho, a człowiek chciałby się odrobinę narąbać, dać w palnik, sponiewierać.
Może być nafta, byle kręciło - próbujemy pić tanie alkohole
grupka wzbudzała zainteresowanie przechodniów i okolicznych mieszkańców. 7 flaszek i 3 puszki zawierały w swoich obłych kształtach gazowane napoje, bez fałszywej skromności zaliczone przez egzotycznych na ogół browarników do kategorii piw. Najmniejszą grupę stanowiły alkohole mocniejsze - od zwykłych
7 fantazji przeczytaj
Restauracja Retro
Restauracja Retro szczyci się przygotowywaniem potraw z najprostszych produktów z artystyczną fantazją. lubuskie Nowa Sól Józefa Piłsudskiego 7 67-100
Panna cotta
podaje się w małych szklaneczkach, ale jako że dieta 2000 kalorii przestała obowiązywać w ruch idą kamionki do creme brulee. Żelatynę wsypujemy do szklanki i zalewamy 6-7 łyżeczkami wody - zostawiamy tak na 10-12 min. Teraz potrzebujemy dwa małe garnki. Do jednego wlewamy mleko razem z laską wanilii
Mohito Virgin
trzcinowego. Kolejnym krokiem jest dodanie do szklanki pokrojonej limonki. Później dodajemy około 6-7 ładnych, dużych listków mięty pieprzowej. Wszystkie te składniki ugniatamy. Podczas ugniatania należy uważać, aby mięta nie zrobiła się koloru czarnego, gdyż wówczas traci swój aromat i staje się gorzka
Pierogi inaczej
jeszcze woda, czekamy, aż odparuje). Pod koniec dodajemy przyprawy i fetę, mieszamy i zostawiamy na małym ogniu przez 1-2 minuty. Studzimy. Wyjęte z lodówki ciasto wałkujemy na posypanej mąką stolnicy na cienki (około 5-7 mm placek) i wykrawamy z niego koła (wielkość zależy od fantazji - ja użyłam