100 pompek w 6 tygodni

Konfitura z czerwonych winogron z rozmarynem i nutą porto

(na 1kg obranych owoców, co daje ok. 6 słoiczków):,1 kg ciemnych winogron - najlepiej odmiany Concord,1 gałązka świeżego rozmarynu,ok. 100 ml porto,1/2kg cukru żelującego 2:1,cynamon,imbir - do smaku Obrane winogrona opłukać i przełożyć do garnka. Ugnieść, tak by puściły sok. Wstawić na średni

Firma Handlowo Usługowa Halina Nowak

Restauracje małopolskie Tarnów Mostowa 6 33-100

Firma Gastronomiczna Patio Teresa Jasiak

Restauracje śląskie Kłobuck Targowa 6 42-100

Restauracja Fantazja Ryszard Szymon

Restauracje śląskie Tychy Zagrodowa 6 43-100

Restauracja Square Dawid Korsak

Restauracje dolnośląskie Polkowice Kolejowa 18/6 59-100